Barnas Deling av Stedsdata

Familio-appen har blitt utviklet for å gi foreldre og barn muligheten til å dele lokasjoner og holde kontakten. Appen er tilgjengelig for både iPhone og Android, og lar foreldre og barn dele sin eksakte lokasjon, samt kommunisere med meldinger og video-anrop. Appen har et intuitivt grensesnitt som gjør det lett å holde kontakten.

Familio-appen har en rekke sikkerhetsfunksjoner som gjør det mulig for foreldre å kontrollere hvor barna deres befinner seg. Foreldre kan få varsler om at barna deres har nådd bestemte geografiske lokasjoner, og de kan også stille inn lokaliteter som de ikke ønsker at barna skal besøke. Utenfor disse områdene sender appen automatisk en varsling til foreldrene hvis barna forlater området.

Appen inneholder også en sikkerhetsfunksjon som lar foreldre stille inn noen av de mest populære sosiale medier-appene slik at de kan varsle foreldrene når barna deres bruker disse appene. Denne funksjonen lar foreldrene følge med på hva som skjer på disse sosiale mediene, samtidig som det gir dem muligheten til å gripe inn hvis det skulle være nødvendig.

Til slutt, Familio-appen lar foreldre og barn holde kontakten ved å sende meldinger, videoanrop eller dele lokasjoner. Appen er svært intuitiv og lett å bruke, og gir et lag av sikkerhet som gjør det trygt for barna å være ute alene. Det er virkelig et must-have-verktøy for foreldre som ønsker å holde tritt med hvor barna deres er.