Barnas Familiemeldingsprogram

Familio er en ny og revolusjonerende app som hjelper familier å holde kontakten og kommunisere. Den er tilgjengelig for både iPhone og Android-enheter, og hjelper foreldre med å holde kontakten med sine barn, selv når de ikke er sammen.

Barna kan bruke Familio for å sende meldinger, bilder, videoer, oppgaver og minner til hverandre. Foreldrene kan sette tidsbegrensninger for hvor lenge barna kan bruke appen, slik at de ikke bruker for mye tid på den. Appen har også en privat chat-funksjon som tillater foreldre å kommunisere med barna sine direkte.

Appen inneholder også et stort bibliotek med læringsstøtte. Dette lar foreldre tilby barna sine oppgaver som lar dem lære og utforske verden rundt dem. Familio har også en 'Kjærlighetsbrev'-funksjon som lar foreldrene sende kjærlighetsbrev til barna sine for å vise dem at de er elsket.

Familio er den perfekte måten for foreldre å holde seg oppdatert på hva som skjer i livet til barna sine. Det er en trygg og personlig måte å holde kontakten på, og gir foreldre muligheten til å følge med på hva som skjer i barnas liv og vise dem at de er elsket.