Barnas Meldingsprogrammer

Kids Messenger-appen Familio gir barna dine en trygg og sikker måte å kommunisere med venner og familie.

Familio er en app for iPhone og Android som er laget med barns sikkerhet i tankene. Denne appen gir barna dine en egen elektronisk postkasse hvor de kan sende og motta meldinger med familiemedlemmer og venner. Appen er enkel å bruke og inkluderer bilder, emojier og tekstmeldinger. Det beste er at meldingene kun kan leses av personene som har mottatt dem.

Appen har et nettverksfilter som gjør det mulig for foreldre å kontrollere hvilke meldinger som kan sendes og mottas av barna sine. Dette gir dem muligheten til å velge hvem de vil tillate å kommunisere med. Foreldre kan også aktivere et timeringssystem for å begrense hvor lenge barna bruker appen.

En annen funksjon som gjør Familio til et godt valg for foreldre er at den har et innebygd varslingssystem. Dette systemet lar foreldrene vite når deres barn sender eller mottar meldinger, noe som gjør det enklere å overvåke kommunikasjonen deres.

Familio er den perfekte løsningen for foreldre som ønsker å gi sine barn et trygt sted å kommunisere. Uansett om det er familien eller venner som er på den andre siden, kan Familio gi deg den beste opplevelsen.