Barnen delar platsinformation

Idag är det vanligare än någonsin att barn använder mobila enheter, såsom smartphones och surfplattor. Föräldrar vill att deras barn ska ha säkerheten att veta var de är och vad de gör. För att försäkra sig om detta kan man använda location sharing-appar. Familio är en app som gör det enkelt för föräldrar att hålla koll på vart deras barn befinner sig, samtidigt som de kan kommunicera med varandra.

Familio har ett intuitivt gränssnitt som ger föräldrar fullständig kontroll över sina barns aktiviteter. Man kan se exakta koordinater, vart barnet befinner sig just nu, eller historisk information om var de har varit. Utöver det tillåter appen föräldrar att skapa geofence-zoner, så att ett meddelande skickas när barnet befinner sig utanför dessa.

Genom Familio är det enkelt att kommunicera med dina barn och man kan skicka meddelanden, dela bilder och sjunga in låtar till varandra. Appen erbjuder även möjligheten att följa många användare samtidigt, vilket gör den perfekt för familjer som har flera barn eller om man vill hålla koll på vuxna medlemmar i familjen.

Familio är en applikation som är tillgänglig både för Iphone och Android-enheter. Den är gratis att ladda ned och använda, men man kan uppgradera till ett premium-medlemskap om man vill ha tillgång till ytterligare funktioner, såsom historisk data och geofencing.

Familio är den perfekta location sharing-appen för familjer som vill hålla koll på sina barns aktiviteter. Det är ett intuitivt och lättanvänt gränssnitt som ger föräldrar fullständig kontroll över deras barns befintliga och historiska positioner samt möjligheten att skapa geofence-zoner. Med Familio kan du kommunicera med dina barn och hålla koll på flera användare samtidigt - allt detta helt gratis!