Barnens Messenger-appar: Hur man kommunicerar säkert

Familio är en underbar app som hjälper familjer att hålla kontakten och ha kul. Det är en säker och användarvänlig app som gör det möjligt för barn att skicka meddelanden, göra video- och röst-samtal, dela foton, videos och dokument med sina vänner och familjemedlemmar.

Familio har ett säkert chattrum som är designat för att skydda barnen. Det gör det möjligt för föräldrar att kontrollera vad deras barn gör online och se till att de är säkra. Föräldrar kan begränsa vilka användare som kan chatta med sina barn, blockera användare och kontrollera vilka innehåll som delas. Appen har även funktioner som låter föräldrar spåra deras barns platser.

Barn kan chatta, dela bilder, videor och filer med sina nära och kära över hela världen. De kan även skapa egna grupper där dem kan skapa en gemensam plats för familjen eller andra nära vänner. Det finns massor av underhållande funktioner som sticker ut, som möjligheten att skicka animerade emojis, stickers och GIFs.

Familio är tillgängligt för iOS och Android och är ett perfekt verktyg för familjer som vill hålla kontakten med varandra. Appen låter föräldrar ta kontroll över vad deras barn gör online och samtidigt ge dem möjlighet att få en positiv upplevelse online. Det är ett bra verktyg om du vill hålla kontakten med dina nära och kära, men fortfarande skydda ditt barns säkerhet.