Barns kommunikation: en viktig del av livet

För barn som bor på olika håll i landet eller världen är det viktigt att de har en lätt och säker sätt att hålla kontakt. Familio är en app för iPhone och Android som hjälper barn och deras föräldrar att hålla kontakten.

Appen ger ett säkert sätt att ansluta familjer över hela världen. Föräldrar kan skapa privata grupper för att dela bilder, videochattar, meddelanden och annat. Barn kan även skapa egna konton och bjuda in familjemedlemmar att delta.

Familio har en lättanvänd gränssnitt, vilket gör att barn lätt kan använda den. Den har även många funktioner som hjälper till att skydda barns integritet och säkerhet online, som automatiskt borttagning av inlägg som inte uppfyller Familios riktlinjer.

Appen innehåller även ett system för att hjälpa till med att följa upp familjemedlemmarnas aktiviteter. Föräldrar kan se trådar och konversationer som barn deltar i samt se deras aktivitet när de använder appen. Detta ger en stor trygghet när det gäller barns online-vanor.

Familio är ett utmärkt verktyg för att hålla kontakten mellan familjemedlemmar från hela världen. Det erbjuder barn och deras föräldrar ett säkert sätt att kommunicera med varandra samtidigt som det skyddar deras integritet och säkerhet online.