At Marienhoffskolen we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Marienhoffskolen

Marienhoffskolens historie

Den 12. juli 1971 vedtog kommunalbestyrelsen i Midtdjurs kommune, "- at den nye skole i Ryomgård navngives som: Marienhoffskolen, Ryomgård". Den kommunalreform, der netop var gennemført, havde sat gang i meget skolebyggeri landet over. Skoleloven fra 1958 - den med "Den blå Betænkning" - havde sidestillet land og by, og den treårige realskole blev indført. Marie Magdalene - Koed kommune havde indtil da benyttet Ryomgård Realskole som overbygningsskole. Nu var tiden moden til at få et "skolepalads". Man indgik aftale med Midtjyllandsplanen, som byggede godt en halv snes skoler, bl.a. i Rønde og i Vivild. Der er tale om arkitektur, der er tænkt i tresserne. God plads og fleksibilitet - og ingen oliekrise. Men alt i alt et godt og stadig funktionsdygtigt produkt. Kommunesammenlægningen i 1970 betød, at Midtdjurs kommune blev bygherre.

Den 10. august 1971 var første skoledag. Folkebiblioteket var med fra starten. Efter blot fire år kom en ny skolelov. Realskolen blev afviklet, og niveaudelingen blev indført. Ungdomsskolen havde etableret sig i bygningen, og i 1981 blev der indrettet skoletandklinik. Fra 1995 skulle der også findes plads til skolefritidsordningen. Store ændringer er sket i tidens løb. Nye love stiller altid nye krav om funktion og indretning. Som eksempler kan fra ny tid nævnes projektarbejde og informationsteknologi. Til gengæld har elevtallet stort set været konstant.

01.08.01 blev Pindstrup Skole nedlagt, og Pindstrupbørnene går nu i skole i Ryomgård. En udbygningsplan blev iværksat 2001-2002 og sikrede en god og tidssvarende skole. Det ferske, lidt sterile udtryk, som kan dominere et nybyggeri, er efterhånden langt væk. Skolen har levet med tiden og fået farve, ånd og nye funktioner.

Endnu en ombygning og renovering af Marienhoffskolen er igang i 2017-2018, så skolen bliver opdateret både inde og ude. Hvorefter den fremstår som en moderne folkeskole, der lever fuldt ud op til folkeskolelovens krav.

Skoleledere gennem tiden: Hans Lindeberg Madsen 1971-1985, Henning Ærø 1986-2001, Erik Quist 2001- 2006, Birger Graversen 2006-2007, Claus Peter Olesen 2007-2014, Birgitte Agersnap 2014-

Aske Andersen a few seconds ago
Marienhoffskolen
Marienhoffvej 11
8550 Ryomgård

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Marienhoffskolen

Read a bit more about Marienhoffskolen.