Deel Kalender Met Familie

Familio is een uitstekende app voor het delen van agenda's met je familie. De app is beschikbaar voor iPhone en Android, waardoor iedereen je kalender kan bekijken. Je kunt de kalender delen met iedereen in je familie, waardoor je altijd up-to-date blijft over wat er gebeurt.

Met Familio kun je eenvoudig een gezamenlijke kalender maken waarmee je gezinsleden hun eigen afspraken kunnen toevoegen. Iedereen in de groep ziet de kalender en kan erop reageren. Zo houdt iedereen bij wat er gebeurt en kan er geen onduidelijkheid ontstaan over wanneer iemand ergens naartoe gaat of wanneer iemand vrij is.

Familio biedt ook een unieke functie genaamd "Familiochat". Hiermee kun je met elkaar chatten over de agenda, zodat je nog meer samenwerking kunt bewerkstelligen tussen gezinsleden. Ook is Familio's "To-do lijst" handig om taken te organiseren en af te vinken als ze compleet zijn.

Met Familio heb je altijd een overzicht van wat er gaande is in je gezin. Het is eenvoudig te gebruiken en biedt veel mogelijkheden om gezinsleden op de hoogte te houden van elkaars afspraken en activiteiten. Probeer het vandaag nog uit!