Del Deiligheten Av Å Dele Plassering Med Familien Din

Familio lar deg holde styr på familien din selv når dere er på farten. Det er en app for både iPhone og Android som lar deg dele plasseringer, meldinger og arrangementer med familiemedlemmer.

Med Familio kan du alltid holde deg oppdatert på hvor dine familiemedlemmer er og hvor de skal være. Appen lar deg lage et privat nettverk, hvor du kan invitere andre familiemedlemmer. Når du har invitert noen, kan du se deres posisjoner på et kart, dele meldinger og lage hendelser som de kan se.

Familio har flere nyttige funksjoner. Det lar deg dele plasseringer med andre familiemedlemmer og gi dem beskjed om hvor du er og hvor du skal være. Du kan lage private hendelser som kun de inviterte familiemedlemmene kan se, slik at du alltid vet når middag er eller når barna kommer hjem fra skolen. Den inneholder også en egen meldingsfunksjon der du kan sende tekstmeldinger til andre familiemedlemmer eller grupper.

Familio lar deg holde oversikt over hele familien din selv når dere er på farten. Det er en sikker app som tar personvern på alvor, slik at du kan være trygg på at informasjonen din forblir privat. Den lar deg holde kontakten med familien din uten å bruke for mye tid eller penger, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å miste oppdateringer.

Hvis du leter etter en app som lar deg holde oversikt over hele familien din selv når dere er på farten, anbefaler vi Familio. Det gir en sikker og praktisk måte å holde kontakten med alle familiemedlemmer på, og det er tilgjengelig for iPhone og Android.