Dela din familjeträd!

Familio är den bästa familjeträd-delningsappen för både iPhone och Android. Med Familio kan du enkelt skapa och dela familjeträd mellan släktemedlemmar, nära vänner och andra användare. Appen erbjuder ett enkelt sätt att uppdatera familjemedlemmars personliga information, såsom födelsedatum, adresser, uppgifter om arbete och utbildning, foton och annat.

Familio har ett intuitivt användargränssnitt som är lätt att använda. Med en kort registrering kan du snabbt börja bygga och dela ditt familjeträd. Du kan lägga till nya medlemmar, ladda upp bilder och skapa länkar mellan släktemedlemmar. Förutom att skapa ett träd kan du även skicka meddelanden till andra användare och dela uppdateringar med dina nära och kära.

Familio har flera innovativa funktioner som gör det möjligt att hålla koll på släktingar som bor på olika platser. Du kan ladda upp platstaggar som visar var olika medlemmar befinner sig. Appen har även ett integrerat kalenderverktyg som hjälper dig att hålla reda på födelsedagar och andra familjeaktiviteter.

Familio är den perfekta appen för att skapa, dela och hålla koll på ditt familjeträd. Appen är gratis att använda, så ta chansen nu och börja bygga ditt eget träd!