Dela filer med familjen

Familio är den perfekta appen för familjer som vill dela filer snabbt och enkelt. Det är kompatibelt med både iPhone och Android, så att alla medlemmar av familjen kan få tillgång till sina filer när som helst.

Familio är en användarvänlig app som ger användarna en säker, privat och bekväm möjlighet att dela filer i realtid. Med ett kraftfullt integrerat system kan du enkelt skapa mappar för att organisera, säkra och dela familjens bilder, videofiler och andra typer av data.

Appen har också en rad funktioner som hjälper familjen att hålla koll på sina filer. Du kan till exempel skapa anpassade varningar som ger en notis när någon laddar upp eller laddar ner en fil, följa uppdelningshistoriken för att se vem som har gjort vad och kontrollera tillgången till dina filer.

Familio är ett bra verktyg för att hålla familjen uppkopplad. Det är enkelt att använda, ger bra skyddsfunktioner och gör det möjligt för alla medlemmar att dela sina filer med varandra snabbt och säkert. Det är ett bra val för den moderna familjen som behöver ett effektivt sätt att hålla alla uppkopplade och dela information.