Delad Kalender med Familjen

Familio är den perfekta appen för att dela kalendrar med familjen. Det är enkel att använda och ger möjlighet att synkronisera alla kalendrar på ett säkert sätt. Familio är utvecklad speciellt för familjer som vill ha enkel tillgång till gemensamma aktiviteter, händelser och uppgifter.

Appen har ett intuitivt gränssnitt som gör att användningen är enkel och lättförståelig. Med Familio kan man lägga in nya händelser och aktiviteter, skapa påminnelser och synkronisera kalendern med andra familjemedlemmar. Den stödjer också att ladda upp bilder och filer.

Familio kommer med ett kostnadsfritt plan som erbjuder enkel tillgång till alla funktioner. Appen är tillgänglig för både iPhone och Android-enheter, så att alla familjemedlemmar kan dela informationen på samma plats.

Man kan enkelt ange olika roller för familjemedlemmarna, som till exempel förälder, barn, farfar eller mormor, vilket gör att man kan skapa olika grupper för olika familjemedlemmar. Appen ger också möjligheten att lägga till olika typer av händelser, såsom semester, födelsedagar, möten och annat.

Familio är den perfekta lösningen för att hålla dig uppdaterad om familjemedlemmarnas aktiviteter och händelser. Det ger enkel och bekväm tillgång till alla familjemedlemmarnas kalendrar, så att du alltid vet vad som händer i din familjs liv.