Delad noter med familjen

Familio är den perfekta appen för familjer som vill samarbeta och dela information. Det är en gemensam plattform för familjer att hålla kontakt, dela noteringar, planera händelser, organisera uppgifter och skicka meddelanden. Med Familio kan du skapa ett säkert och personligt utrymme som är tillgängligt för alla familjemedlemmar, oavsett om de är närvarande eller inte.

Familio är lätt att använda och erbjuder ett fullständigt verktygsset för att hjälpa familjer att organisera sin vardag. Den innehåller en kalender som kan delas med familjemedlemmarna, vilket gör det möjligt att synkronisera och se alla viktiga händelser. Du kan också skapa uppgifter som kan tilldelas olika personer, med noteringar om dess status, datum och tider.

Med Familio kan du enkelt skicka meddelanden till familjen via appen. Du har tillgång till en säker chatt som ger dig möjlighet att diskutera ämnen eller bara hålla kontakten med dina nära och kära. Det finns också ett system för familjeannonser som gör det möjligt för alla att veta vad som händer i familjen.

Familio är den perfekta appen för dig som vill dela och organisera noteringar med din familj. Appen finns för både iPhone och Android och är gratis att ladda ner. Genom Familio kan du hålla kontakten med dina nära och kära samtidigt som du planerar dina viktiga händelser. Prova Familio idag!