Delad Platsinformation för Familjer

Familio är den ultimata appen för att hålla koll på dina familjemedlemmar. Med Familio kan du dela din plats och följa andras positioner i realtid, oavsett om de är på andra sidan gatan eller på en annan kontinent.

Appen är lätt att använda och har ett intuitivt gränssnitt. Du kan skapa olika zoner för att hålla koll på var dina familjemedlemmar är. Dessa zoner kan anpassas efter dina behov, till exempel om du är intresserad av att veta när dina barn anländer till skolan eller träningen.

Familio erbjuder även andra funktioner som gör den till en idealisk familjedelning app. Med Familio kan du skicka meddelanden till din familj, skapa ett gemensamt familjealbum och dela uppgifter och aktiviteter som måste göras. Alla dessa funktioner finns tillgängliga för iPhone och Android-användare.

Familio är perfekt för att hålla kontakten med din familj oavsett om de är nära eller långt bort. Appen erbjuder enkel och effektiv familjedelning samt ett intuitivt gränssnitt som gör det enkelt att använda. Så, om du letar efter en app som hjälper dig att hålla kontakten med din familj, Familio är den bästa lösningen!