Deler kalender med familien

Familio er en fantastisk ny app til iPhone og Android som gjør det enkelt å dele kalenderen din med familien din. Familio gir deg muligheten til å holde deg oppdatert på hva som skjer i familien din, uansett hvor du er.

Du kan legge til hendelser, invitere andre familiemedlemmer, sette opp påminnelser og dele bilder fra hendelser. Det er enkelt å holde kontakt med familien din og planlegge møter og aktiviteter. Med Familio kan du enkelt se hvor ofte du trenger å kontakte familiemedlemmer og organisere møter, partier og andre hendelser.

Familio har mange funksjoner som gjør det enklere enn noen gang å holde oversikt over alt som skjer i familien. En av disse funksjonene er muligheten til å legge inn hendelser direkte i kalenderen din. Det betyr at du kan se hva som skjer i familien din, uansett hvor du er. Du kan også invitere andre familiemedlemmer til arrangementer, eller sende dem påminnelser om arrangementer de har glemt.

Familio er et nyttig verktøy som hjelper familier med å holde oversikt over hva som skjer og hva som skal skje. Familiemedlemmer kan holde kontakten med hverandre, legge til hendelser i kalenderen, sette opp påminnelser og dele bilder fra hendelser. Appen er enkel å bruke og gjør det lettere for familier å holde kontakten og organisere seg.