Eldre foreldre og privat familie-melding

Mange eldre har nå problemer med å holde kontakten med familien. Familio er en app til iPhone og Android som gjør det enkelt å kommunisere og holde kontakten med familien. Appen er enkel å bruke og har mange nyttige funksjoner som gjør det lettere for eldre å holde kontakten med sine kjære.

Familio gir deg mange fleksible måter å dele bilder, videoer og chatte med familien din på. Det er enkelt å lage private familiechatrom, dele bilder, videoer og meldinger. Du kan til og med lage grupper for å spore alle sammen slik at du kan holde deg oppdatert om hva som skjer i hverdagen til familiemedlemmene. Appen har også en nyttig innholdskalender som lar deg planlegge familiehendelser og planlegge daglige aktiviteter.

Familio gjør det også lettere for eldre å holde kontakten med venner og kollegaer. Det er mange sosiale funksjoner som lar deg dele interessante historier, filmer, bilder og meldinger. Du kan til og med invitere venner til private chatrom slik at de kan følge hva som skjer i livet ditt.

Familio er et flott verktøy for eldre som ønsker å holde seg oppdatert på hva som skjer med sine kjære. Appen er veldig brukervennlig og gjør det lettere for eldre å holde seg i kontakt med familien sin. Appen er tilgjengelig for iPhone og Android, så sørg for at du legger den til i din app-samling!