LærerIntra is a web-based program for handling daily routines for teaching

LærerIntra er et lukket forum, hvor skolens personale og medarbejdere har adgang til vigtige oplysninger og værktøjer. I LærerIntra ligger informationerne kun ét sted – og det er nemt at styre, hvem der har adgang til hvad. Med andre ord fungerer LærerIntra som en slags intranet eller medarbejderportal.

LærerIntra er et forum for samarbejde og udvikling for skolens personale. Desuden er det en hjælp i planlægning og koordinering af undervisningen og de øvrige aktiviteter på skolen.

LærerIntra er netbaseret og derfor altid tilgængelig. LærerIntra hjælper med, at få alle aftaler om arrangementer, reservationer af lokaler og udstyr, vikarplaner, oplysninger om gældende praksis, materialeoversigter, kursustilmeldinger og meget mere samlet ét sted.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

About Marienhoffskolen

Marienhoffskolens historie

Den 12. juli 1971 vedtog kommunalbestyrelsen i Midtdjurs kommune, "- at den nye skole i Ryomgård navngives som: Marienhoffskolen, Ryomgård". Den kommunalreform, der netop var gennemført, havde sat gang i meget skolebyggeri landet over. Skoleloven fra 1958 - den med "Den blå Betænkning" - havde sidestillet land og by, og den treårige realskole blev indført. Marie Magdalene - Koed kommune havde indtil da benyttet Ryomgård Realskole som overbygningsskole. Nu var tiden moden til at få et "skolepalads". Man indgik aftale med Midtjyllandsplanen, som byggede godt en halv snes skoler, bl.a. i Rønde og i Vivild. Der er tale om arkitektur, der er tænkt i tresserne. God plads og fleksibilitet - og ingen oliekrise. Men alt i alt et godt og stadig funktionsdygtigt produkt. Kommunesammenlægningen i 1970 betød, at Midtdjurs kommune blev bygherre.

Den 10. august 1971 var første skoledag. Folkebiblioteket var med fra starten. Efter blot fire år kom en ny skolelov. Realskolen blev afviklet, og niveaudelingen blev indført. Ungdomsskolen havde etableret sig i bygningen, og i 1981 blev der indrettet skoletandklinik. Fra 1995 skulle der også findes plads til skolefritidsordningen. Store ændringer er sket i tidens løb. Nye love stiller altid nye krav om funktion og indretning. Som eksempler kan fra ny tid nævnes projektarbejde og informationsteknologi. Til gengæld har elevtallet stort set været konstant.

01.08.01 blev Pindstrup Skole nedlagt, og Pindstrupbørnene går nu i skole i Ryomgård. En udbygningsplan blev iværksat 2001-2002 og sikrede en god og tidssvarende skole. Det ferske, lidt sterile udtryk, som kan dominere et nybyggeri, er efterhånden langt væk. Skolen har levet med tiden og fået farve, ånd og nye funktioner.

Endnu en ombygning og renovering af Marienhoffskolen er igang i 2017-2018, så skolen bliver opdateret både inde og ude. Hvorefter den fremstår som en moderne folkeskole, der lever fuldt ud op til folkeskolelovens krav.

Skoleledere gennem tiden: Hans Lindeberg Madsen 1971-1985, Henning Ærø 1986-2001, Erik Quist 2001- 2006, Birger Graversen 2006-2007, Claus Peter Olesen 2007-2014, Birgitte Agersnap 2014-

Aske Andersen a few seconds ago
Marienhoffskolen
Marienhoffvej 11
8550 Ryomgård