Your playground information

København er dybere, end blot brostensbelagte gader og kanalrundfart. For ikke så lang tid siden blev den verdensberømte Hulgårds Plads 6 i byen hjemsted for en helt specifik form for driftsudvikling: Center For Driftsudvikling, eller Legeplads Hulgårds Plads!

Legepladsen består af fire interaktive og spændende områder, der alle har deres egen unikke stil og sjove aktiviteter, der kan nydes af børn i alle aldre. Det første område er et stort ikke-motoriseret område, der er designet til at lade børnene komme med deres egne legemåder, uanset om det er hop, skjule eller løbe. De andre områder inkluderer et sand- og vandområde, en petanque-bane og to klatretårne med forskellige udfordringer.

Legepladsen er indrettet på en sådan måde, at børnene kan udforske forskellige former for leg på samme tid - det skaber et miljø af kreativitet og sjov. Sammen med legepladsen er der også et stort medborgerhus, som byder på workshops og andre aktiviteter hele året rundt. Dette giver børnene mulighed for at møde nye venner, lære nye færdigheder og have et godt miljø at lære i.

I forbindelse med det enorme projekt har Center For Driftsudvikling gjort det muligt for hjemløse i København at leje værelser til rimelige priser - dette skaber et miljø af inkludering og sammenhold, som København indtil nu har været fattig på. Det betyder også, at mange flere familier nu har mulighed for at nyde Legeplads Hulgårds Plads på daglig basis. Dette giver de lokale børn mulighed for at socialisere sig med alle mennesker i byen.

Legeplads Hulgårds Plads er en højt elsket del af byens kultur - den bidrager til manges glæde og skaber et frit miljø for alle der besøger den. Det er et ideelt sted at tage familien til en dag ude eller fritidsleg med vennerne - der er aktiviteter for alle aldre og interesser. Så tag familien eller vennerne med en tur til Legeplads Hulgårds Plads i dag for en dag fuld af sjov og leg!

Silas B. Johansen a few seconds ago
Center For Driftsudvikling/Legeplads Hulgårds Plads
Hulgårds Pl. 6
2400 København
Denmark
Does something on this page look wrong or out-of-date? Let us know.