Your playground information

Grøftager 51 i Ringe, er stedet for en af Danmarks bedste legepladser. Dette er et sted, hvor du og din familie har mulighed for at nyde masser af spænding og sjov. Legepladsen er en del af et større parkområde, der strækker sig over et areal på 230.000m².

Legepladsen har noget for alle. Der er forskellige aktiviteter for børn i alle aldre. Der er store legehuse, som børn i alderen fra 5 til 12 år kan nyde. Disse rum har forskellige temaer som f.eks. pirater, skovfugle og magikerverden. Derudover er der legeredskaber som gynger, hoppeborge, rutsjebaner og trampoliner.

Når vejret er godt, har du også mulighed for at nyde alt hvad solen har at byde på. I parken er der en stor udendørs swimmingpool med forskellige bassiner til alle aldersgrupper. Derudover er der andre udendørs aktiviteter som fodboldbaner, bowling-bakker, klatrevægge og cykelstier.

Legepladsen har også aktiviteter til voksne. For eksempel er der en disc golf-bane, som man kan prøve kræfter med. Derudover findes der en beachvolleybane, som man kan hygge sig med vennerne på. Samtidig kan man have det sjovt med andre voksne i forskellige udendørs spil om f.eks. basketball eller hockey.

Derudover er der også et cafeområde, hvor man kan slappe af og nyde et glas drinks eller en øl efter en lang dag i solen! Her serveres det surende et stort udvalg af drikkevarer og snacks. Man kan endda benytte sig af takeaway mad-service så man kan nyde ens lækkerier fra cafeområdet når situationen tillader det!

Grøftager 51 er stedet hvor alle kan have det sjovt! Så kom ud og prøv alle de sjove ting denne legeplads har at byde på! Glem ikke at få taget billeder til at minde om all den gode tid, du har haft!

Silas B. Johansen a few seconds ago
Legeplads
Grøftager 51
5750 Ringe
Denmark
Photo of Legeplads
Nina Andreasen
a few seconds ago
Photo of Legeplads
Nina Andreasen
a few seconds ago
Photo of Legeplads
Nina Andreasen
a few seconds ago
Photo of Legeplads
Nina Andreasen
a few seconds ago
Does something on this page look wrong or out-of-date? Let us know.