Your playground information

to encourage readers to visit Legeplads.

Legeplads i Ringe er et fantastisk sted at tage på udflugt. Det er en magisk rejse tilbage til barndommen, når du hopper i en sving, gonzo-går på en klatrestativ eller kører ned ad skater rampen. Med en grupper af børnevenlige legeværelser og et stort grønt område har Legeplads i Ringe alt, hvad du behøver for at tilbringe en fun-pakket dag med familien eller venner. Og den bedste del er, at det koster ingenting.

Legepladsen har to større legelandskaber med opstillede legeredskaber: Jumbo Park og Børnenes Have. Jumbo Park har et give-a-go felt. Her kan børnene prøve klatring, klatre i træer, fordybe sig i sandkasser og hænge på hængebroer. Der er også et trampolinområde, som giver masser af sjove hoppemuligheder. Der er balanceplanker, trøstegrube og fodboldmål til gymnastik og sport og et udvidelig tilbehørsområde med legetøj og andre gaver, der er veilige for de mindste udfordringer.

De virkelig dristige børn kan prøve Børnenes Have, som har et stort udsigttårn og klatrestativer med svingende elementer som cykelramper, siloer og hængebroer. Vi taler brede træbroer, hvor du kan hoppe fra den ene ende til den anden! Der er endda tårn til det allermindste barn, som allerede kan vandre rundt på egenhænd. Og der er legetøjsbutikker i sandkasser, hvor børn kan bytte legetøj med hinanden.

Legepladsen huser også Ringe Skatepark, en af Danmarks bedste skateparker. Den har udfordrende banker og ramper til professionelle boardere og stuntmestre, såvel som lave elementer til de lidt yngre entusiaster. Sindsdannet har parken pulterkamre, half-pipes, rails og andre populære ting til skateboardere samt et caféområde med komfortable bænke og kaffeboder.

Kom og oplev dette magiske sted ved at besøge Legepladsen i Ringe og nyd alle de spændende faciliteter fyldt med sjov og sikkerhed, der venter på dig! Tag familien med, lave mad på grillen eller tag en bid mad fra cafeen, der ligger ud til parken. Dette magiske sted vil give dig masser af sjove minder i den hyggelige danske landsby Ringe. Besøg Legepladsen i Ringe – det hele er gratis - for at finde ud af, hvorfor dette smukke sted giver så mange glade smilede strande!

Silas B. Johansen a few seconds ago
Legeplads
5750 Ringe
Denmark
Photo of Legeplads
Nina Andreasen
a few seconds ago
Does something on this page look wrong or out-of-date? Let us know.