Your playground information

Legepladsen Ved Østermarksvej er lige det sted, hvor man som børn kan få et afbræk fra hverdagens travlhed. Her kan de boltre sig i solens skønne stråler, eller brede sig ned i græsset ved at kigge op mod den klare himmel.

Dette er en fantastisk legeplads som er udstyret med et væld af forlystelser. Det første, man ser, når man nærmer sig dette vidunderlige sted, er den store rutsjebane, som er udstyret med en glat gulv, perfekt til at give et par hurtige sus. Derudover finder man også en gyngestativ med et stort glimt i øjet, lige så vel som to forskellige versioner af en svingrutsche og en spændende “please tur” løbetur. Desuden kan man også finde en typisk skovskoven, hvor børnene kan klatring og har mulighed for at tilbringe nogle kvalitetstid sammen med vennerne.

Legemulighederne stopper ikke her. Legepladsen er blevet udstyret med et helt nyt hul-i-jorden forlystelse, der tillader børnene at opleve stor spænding og tilbyde dem chancen for at gå dybt. Én ting er sikkert - alle børn vil elske eventyret ved denne legeplads! Der findes også magiske bølger i sandkassen samt et spændende klatrestativ i form af en bro, der får alle godt humør.

Som en bonus tilbyder legepladsen Ved Østermarksvej endda sin helt egen zoo. Oplev de farverige fugle og diverse dyr som kan findes på området. Gå rundt og se på nogle smukke biller mens du nyder synet af tusindvis af græsser dansende under den klare himmel. Dette er virkelig et sted værd at besøge med venner eller familie og slappe af og nyde naturen - desuden er det helt gratis!

Nu hvor sommeren snart er her, skulle man måske overveje at besøge Legepladsen Ved Østermarksvej og opleve alle de fantastiske aktiviteter som byder her. Tag familien med ud for at mærke naturen sammen, svæve over de store bølger i sandet i den magiske sandkasse eller oplev det views fra toppen af brobroigten. Kom ned på jorden, start rumlestokken i gang og lad børnene fange en øjeblikkelig glæde et eventyrligt sted fyldt med legemuligheder!

Silas B. Johansen a few seconds ago
Legepladsen Ved Østermarksvej
Østermarksvej
8381 Tilst
Denmark
Photo of Legepladsen Ved Østermarksvej
Nina Andreasen
a few seconds ago
Photo of Legepladsen Ved Østermarksvej
Nina Andreasen
a few seconds ago
Photo of Legepladsen Ved Østermarksvej
Nina Andreasen
a few seconds ago
Does something on this page look wrong or out-of-date? Let us know.