Your playground information

Rosenlyparken Legeplads er et fantastisk sted for børn at lege og have det sjovt. Det ligger i et fredeligt miljø, tæt på havet, der gør det til et dejligt sted at være.

Legepladsen er en af de største i Greve, og der er masser af underholdning til børnene. Der er en stor legeplads, der omfatter store trampoliner, klatrestativer og gynger. Der er også en spilleplads, hvor du kan spille bold og andre populære spil som fodbold og basketball.

Børnene vil også elske de mange sjove ting, der er på Rosenlyparken Legeplads. Der er en rutschebane, som børnene kan nyde, når de skal ned ad bakken. Der er også en lille zoo, hvor børnene kan se forskellige dyr såsom kaniner, katte og hunde.

Der er endda nogle aktiviteter for de ældre børn, såsom en mini-go-kartbane for dem, der ønsker at prøve kræfter med kørsel af små biler. Der er også forskellige sportsfaciliteter såsom volleyball og basketballbaner, som ældre børn kan nyde.

De yngste børn kan nyde den store legetunnel, som er udformet som en hule, hvor de kan udforske mens de leger. Der er også forskellige legetæpper og andre aktiviteter at kaste sig over.

Der er også et fredeligt område på Rosenlyparken Legeplads, hvor forældre kan slappe af mens børnene leger. Området har masser af græsplæner med træer og smukke blomsterbede. Der er endda et lille cafeområde med skakborde og borde med liggestole til de forældre, der ønsker at nyde lidt frisk luft mens de venter på at se deres børn lege.

Rosenlyparken Legeplads har alt hvad du og dine børn skal bruge for at have det sjovt. Kom ned på Rosenlyparken 79 i Greve og oplev selv dette fantastiske sted! Besøg Rosenlyparken Legeplads i dag og lad din familie få mange timer med underholdning og sjov!

Silas B. Johansen a few seconds ago
Rosenlyparken Legeplads
Rosenlyparken 79
2670 Greve
Denmark
Photo of Rosenlyparken Legeplads
Nina Andreasen
a few seconds ago
Does something on this page look wrong or out-of-date? Let us know.