About Skanderborg Realskole

Der var engang et magisk sted dybt i Skanderborg, hvor en helt særlig form for magi skete. Det var Realskolen på Adelgade 129, et særligt sted hvor unge kunne forberede sig til deres fremtid.

Der var noget magisk over skolen, som kom fra alt det hårdtarbejdende personale, eleverne og deres dedikation til at lære. Det var et fredeligt sted af magi, af ro og af den kloge kundskab, der skal til for at tage et godt skridt mod fremtiden.

Skolen blev uddannet af en veluddannet lærerstab, hvoraf mange havde mange års erfaring. Sammen med lærerne støttede det fremragende administrative personale, som opretholdt skolens præstationer og omsorgsfulde smil. Og ikke mindst dedikerede elever som bragte livet til skolen med deres glæde og lyst til at lære.

Samlet set var Skanderborg Realskole et unikt sted, hvor magi kommer i form af videnskab. Det bar efterhånden fremragende frugter, hvor eleverne blev støttet mentalt og fagligt. Og det havde vist sig at være en meget effektiv måde til at produsere højkvalitets elever på.

For at supplere den fremragende undervisning tilbød skolen også adskillige ekstraordinære aktiviteter som sportsgrene, talestrangeringer og dans. Alt sammen for at ensarte furtheraise elevernes lidenskab for livslang læring.

Skanderborg Realskole er et usædvanligt sted i Skanderborg, der blev støttet af det store samfund for at opfylde deres mission om uddannelse og kundskab. Det er et dejligt sted, der byder på mange muligheder og vidnesbyrd om det gamle danske ordsprog "far kan vise vejen, men man må gå selv."

Kom og oplev magien på Skanderborg Realskole, og gør et godt skridt mod fremtiden med dedikation og passion!

Aske Andersen a few seconds ago
Skanderborg Realskole
Adelgade 129
8660 Skanderborg

Playgrounds near Skanderborg Realskole

Legeplads
Kildevænget 59
Legeplads
Egernvej 16

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.