At Skansevejens Skole Fredericia we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Skansevejens Skole Fredericia

Skansevejens Skole Fredericia er et skønt lille sted i Danmark. Det er et skønt miljø, som er engagerende og levende. Det er et fritidshjem med et hjerte; når du træder ind i det, har du en følelse af underet og ønsket om at tilbringe tid der. Der er smukke grønne områder, godt udstyr til leg og mange andre aktiviteter, som gør det til et attraktivt sted at bo.

Vores skole har en mangfoldig undervisningsstil, der appellerer til læring på alle niveauer. Vi tilbyder mange forskellige typer klasser for børn fra forskellige baggrunde, inklusive inklusionsklasser, som hjælper eleverne med at nå deres bedste niveau og øger samarbejdet mellem alle klassen. Derudover har skolen en af de mest veludstyrede biblioteker i Danmark, som tilbyder mange forskellige materialer og muligheder for at udforske og lære.

Vi tilbyder også en række udendørs aktiviteter. Fodboldbane, boldbaner, basketballbaner, legepladser, skateparker og meget mere; alt sammen har det potentiale til at lære vores elever at socialisere og forfølge deres interesser. Der er ingen bedre måde at bevæge sig på som på disse forlystelser!

Vores mission er at give vores elever et trygt miljø - ikke kun rent fysisk, men mentalt også. Vi har specialiseret personale til rådighed til at hjælpe eleverne med deres problemer og give dem den støtte de har brug for. Vi opfordrer vores elever til konstant at udvikle sig selv gennem kreative og innovative ideer og bestræbelser.

Skansevejens Skole Fredericia er et smukt sted, der altid er engageret i at hjælpe sine elever til at nå deres fulde potentiale. Kom og oplev det selv! Tag et skridt mod fremtiden - begynd din rejse hos os!

Aske Andersen a few seconds ago
Skansevejens Skole Fredericia

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skansevejens Skole Fredericia

Read a bit more about Skansevejens Skole Fredericia.