ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Skoledistrikt Syd

"Fædrelandet Skole" - Skoledistrikt Syd

Skoledistrikt Syd er en skole beliggende i Sæby, Danmark. Det er her mange af de yngre generationer af denne region vokser og udvikler sig, og udtrykker deres kreative potentiale. Dette er et sted, hvor barnet får muligheden for at udforske verden, gennem læring, læringsaktiviteter og interaktioner med andre børn.

Skoledistrikt Syd er præget af et fokus på både akademisk succes og socialisering. Det har et stort fokus på at forberede eleverne til at skabe en bedre fremtid for sig selv ved at give dem de nødvendige værktøjer til at lykkes i livet. Derudover har skolen et stor fokus på at opbygge et fællesskab med andre, hvilket gør det muligt for eleverne at opnå den bedste sociale og kreative udvikling.

Til Skoledistrikt Syd gør de meget for at sikre, at alle eleverne har det bedst mulige og trygt miljø at studere i. De har mange programmer, som fokuserer på at skabe en tillidsfuld stemning mellem eleverne. De har programmer, der lærer eleverne om konfliktløsning, samarbejde og teamwork, som hjælper dem med at forberede sig til de udfordringer de vil støde på senere i livet.

Skoledistrikt Syd ser alle elever som unikke personer med forskellige kompetencer og interesser. Dette giver dem mulighed for at udforske disse interesser og have god tid ift. læringen. Skolen fremmer også tolerance og inklusion af alle forskellige typer børn, inklusiv dem af forskellig etnisk baggrund eller religiøs baggrund.

Skoledistrikt Syd er stedet, hvor dit barn kan drage fordel af en fantastisk uddannelsesmuligheder samtidig med det gode miljø og de mange aktiviteter der tilbydes der. Dette er stedet hvor børn kan trives og lære nye ting. Derudover kan det være en god start til at skabe et liv fyldt med oplevelser, kreativitet og selvstændighed.

Tag dit børn til Skoledistrikt Syd og give dem chancen for at udvikle sig til den bedste version af sig selv!

Aske Andersen a few seconds ago
Skoledistrikt Syd
c/o Sæbygaardvej 34
9300 Sæby

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skoledistrikt Syd

Read a bit more about Skoledistrikt Syd.