ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Sofie Rifbjerg Efterskole

Fro mig det kommer, og så mange vil give et varmt velkommen til Sofie Rifbjerg Efterskole! Det er et skønt sted, hvor man kan udforske og udvikle sig. Det er et skolemiljø, der fokuserer på at give eleverne mulighed for at udvikle deres personlighed og finde deres passion.

Sofie Rifbjerg Efterskole er et skønt sted at lære. Det er så meget mere end bare en skole. Det er et hjem med venner, lærere, klasserum og værelser fyldt med kærlighed og forståelse. Det er et samfund, hvor børnene lærer at tage ansvar for dem selv og deres fælles vækst. Det er et miljø, hvor børnene får mulighed for at komme tæt på hinanden og udvikle relationer, der varer livet ud.

På Sofie Rifbjerg Efterskole lægger de stor vægt på vores kultur og værdier. De tilbyder en bred vifte af professionelle aktiviteter, såsom dans, musik, sport og kreative fag. De har også et stort fokus på akademisk læring og giver børnene mulighed for at udforske deres interesser og finde deres retning i livet.

Derudover tilbyder Sofie Rifbjerg Efterskole en bred vifte af ekstra aktiviteter som trampolin, fodbold, basketball og meget mere! De har også masser af workshops og projekter, der opfordrer børnene til at bruge deres hjerne på positive måder.

Sofie Rifbjerg Efterskole tilbyder noget for alle - et skønt sted hvor børn kan strække deres ben, nyde at lære nye ting og knytte vigtige relationer. Grib chancen! Kom til Sofie Rifberg Efterskole for at finde ud af mere om hvordan du kan udforske verden omkring dig.

Aske Andersen a few seconds ago
Sofie Rifbjerg Efterskole

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Sofie Rifbjerg Efterskole

Read a bit more about Sofie Rifbjerg Efterskole.