ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Sorø Privatskole

Sorø Privatskole er en af Danmarks ældste skoler, der har fodfæste i Sorø siden 1854. Dette betyder, at skolen har været hjemsted for generationer af studerende og har gennemgået en lang og begivenhedsrig historie.

Skolen ligger på Frederiksvej 8, lige midt i Sorø og lige ud til den smukke sø, som giver skoleområdet et smukt landskab.

Skolen er populær blandt lokale familier, da den har et stort udvalg af kurser, der spænder fra danske klassiske skolefag til internationale kurser som spansk, italiensk og tysk. Dette betyder, at de studerende får mulighed for at forberede sig til et universitets studie, med et bredt udvalg af fag.

Derudover tilbyder skolen et bredt udvalg af sportsaktiviteter og kunstaktiviteter. Disse aktiviteter er designet til at give de studerende mulighed for at udfolde deres kreativitet og udvikle deres sportslige evner.

Skolens mission er at hjælpe børnene til at opnå det bedste i livet gennem dedikation og hardtarbejde. Skolens personaler er engagerede i at uddanne de studerende og er derfor meget professionelle i deres arbejde og håndtering af de studerendes interesser.

Skolen har et stort fokus på folkesundhed og sikkerhed, som sikrer, at alle på stedet føler sig trygge. Skolens værdier er baseret på respekt, samarbejde og ærlighed, som alle børnene bliver undervist i.

Sorø Privatskole er et fantastisk sted for børnene at vokse, lære og udfolde sig. Det er det perfekte sted at starte sin akademiske rejse! Kom ned til Sorø Privatskole og se selv hvorfor det har været et kærkomment hjem for generationer af studerende! Besøg skolen nu og bliv inspireret til din egen akademiske rejse!

Aske Andersen a few seconds ago
Sorø Privatskole
Frederiksvej 8
4180 Sorø

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Sorø Privatskole

Read a bit more about Sorø Privatskole.