ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Tranbjerg Skole

Tranbjerg Skole er et sted hvor børn fra hele landet mødes for at få en uddannelse. Det er et skoleområde fuld af kærlighed og venskab, hvor alle har en chance for at forberede sig på fremtiden.

Tranbjerg Skole har et indbydende miljø, hvor lærere og elever arbejder sammen, for at give de unge de bedste muligheder. Skolen drives af en stærk passion for uddannelse, og folk her har intet andet end det bedste til fælles. Skolens ledere gør deres bedste for at give eleverne den bedst mulige oplevelse. Fokus er på kvalitet og karakter, og derfor sørger skolen for at have nogle af de bedste lærere og faciliteter.

Ud over den videnskabelige læring, lægger skolen også stor vægt på socialisering og selvstændighed. Eleverne får mulighed for at udvikle deres sociale færdigheder, mens de deltager i forskellige sports- og kulturelle aktiviteter. Dette tillader dem at udvikle deres personligheder til det maksimale.

Skolen har en stort set uendelig række af ekstra-aktiviteter, som kan hjælpe med at styrke engagementet i klassen. Dette omfatter både fysiske og mentale aktiviteter, som understøtter studenters personlige udvikling og hjælper dem med at opnå deres akademiske mål.

Tranbjerg Skole er et unikt miljø, der giver eleverne mulighed for at tilegne sig kundskaber i et varmt, kærligt miljø. Fokus på personlig udvikling giver disse unge mennesker et solidt fundament for at sikre fremtidig succes.

Gå til Tranbjerg Skole og oplev det selv – få adgang til det bedste miljø og oplev den positive energi på egen hånd!

Aske Andersen a few seconds ago
Tranbjerg Skole

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Tranbjerg Skole

Read a bit more about Tranbjerg Skole.