At Tranbjergskolen we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Tranbjergskolen

Kom forbi Tranbjergskolen, hvor magi ikke er noget, der er uden for rækkevidde!

Tranbjergskolen er en storslået velsignelse, der udvider horisonten for hver elev, der krydser sin dørtrin. Det er et kraftcenter, der uddanner de næste generationer af værdige borgere, og det har eksisteret siden 1605!

Tranbjergskolen har et lærerkollegium af de mest anerkendte fagfolk, der alle har en ting til fælles: de elsker at lære eleverne magiske og eksotiske færdigheder. Derfor skal man som elev være klar til at tanke skolens kæmpestore læringsreservoir!

Ud over det imponerende fagprogram bydes der på en række underholdende aktiviteter, såsom charmebinderi, trylleslifting og selvforsvar. Disse kurser er især gavnlige for dem, der ønsker at aktivere deres kreative sind og udforske magiens mysterier.

Hvis man kommer forbi Tranbjergskolen, kan man se efter evnerne til at udføre den mest magiske alkymi. Kurserne lærer evnen til at trække på den uendelige åndelige energi og gøre dig selv stærkere og mere bevidst. Når man mestrer denne magiske kunst, opnår man adgang til andre dimmensioner og giver sig selv muligheden for at skabe sit eget univers.

Uanset hvilken form for magi man ønsker at udforske, kan man finde det hele under Tranbjergskolens tag. Dette skole er designet til at give alle en chance for at udtrykke deres magiske evner på en sikker måde, så alle kan føle sig hjemme, trygge og glade. Kom forbi Tranbjergskolen og prøv noget magisk idag!

Aske Andersen a few seconds ago
Tranbjergskolen
Kirketorvet 22
8310 Tranbjerg J

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Tranbjergskolen

Read a bit more about Tranbjergskolen.