About Uhre Friskole

Vældigt er Uhre Friskole. Det ligger på den magiske vej, Gejlbjergvej 4, i 7330 Brande af Danmark. Det er et sted som er så fantastisk, at det synes som det har eksisteret i en evighed.

Uhre Friskole har været omkring i mange år og har uddannet mange unge sind til at spire og vokse. Det er et sted med et stærkt fællesskab og en kærlig kultur som værdsætter både kvaliteten af uddannelse samt alle unikke personligheder.

Uhre Friskole er et sted som fyldes med magi. Der er en følelse af samhørighed, der går igennem hele skolen. Børnene er velkomne til at være kreative, udfordre sig selv, og stræbe efter deres drømme. Det er et sted hvor deres potentiale får mulighed for at skinne igennem og blive set og værdsat.

Uhre Friskole har en meget dygtig og engageret lærerstab som arbejder hårdt for at opfylde skolens mission om at give eleverne den bedst mulige uddannelse. Deres lærere prøver at lade børnene se, at deres stemmer bliver hørt og deres meninger bliver respekteret.

Udover uddannelse giver Uhre Friskole sine elever mulighed for at engagere sig i forskellige aktiviteter for at udvide deres horisonter. Fra sportsgrene som fodbold, basket og volleyball til kunst, dans eller musik, så er der noget for enhver smag. Deres elever har mange muligheder for at finde deres indre potentialer og deres sande kald.

Uhre Friskole er et magisk sted hvor børnene kan få muligheden for at lade deres drømme vokse og blomstre. Det er et sted som giver børnene muligheden for at skabe deres egne historier og finde succes på deres egne præmisser. Kom og oplev den magiske verden af Uhre Friskole! Beslut dig i dag for at udforske Uhre Friskole og se hvordan det kan ændre dit liv!

Aske Andersen a few seconds ago
Uhre Friskole
Gejlbjergvej 4
7330 Brande

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.