LærerIntra is a web-based program for handling daily routines for teaching

LærerIntra er et lukket forum, hvor skolens personale og medarbejdere har adgang til vigtige oplysninger og værktøjer. I LærerIntra ligger informationerne kun ét sted – og det er nemt at styre, hvem der har adgang til hvad. Med andre ord fungerer LærerIntra som en slags intranet eller medarbejderportal.

LærerIntra er et forum for samarbejde og udvikling for skolens personale. Desuden er det en hjælp i planlægning og koordinering af undervisningen og de øvrige aktiviteter på skolen.

LærerIntra er netbaseret og derfor altid tilgængelig. LærerIntra hjælper med, at få alle aftaler om arrangementer, reservationer af lokaler og udstyr, vikarplaner, oplysninger om gældende praksis, materialeoversigter, kursustilmeldinger og meget mere samlet ét sted.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

About Verninge Skole, Børnehave og Vuggestue

Verninge Skole, Børnehave og Vuggestue er et magisk sted. Det ligger i et smukt nærområde ved Langstedvej 1, 5690 Tommerup i Danmark. Skolen er designet til at give unge mange muligheder for udvikling, uddannelse og social interaktion.

Lærerne her bringer magi ind i undervisningen ved at lade deres elever fordybe sig i deres fantasi og opmuntre dem til at tænke udenfor rammerne. På skolen får børnene mulighed for at udvikle sig personligt og få en personlig tilnærmelse til læring.

Børnene deltager regelmæssigt i aktiviteter, som inspirerer dem til at undersøge og bruge deres kreative evner. De er alle involveret i praktiske praksisser såsom bevaring af miljøet ved at have blomsterbed, planter direkte fra haven og andre naturrige aktiviteter.

Selvom mange af disse aktiviteter er akademiske, har skolen en afslappet og behagelig stemning, der gør det muligt for børn at udforske teorier og praksis i deres egen tid og retning. Dette betyder, at børnene kan finde deres egne veje til viden, et aspekt som generelt styrker deres mentale udvikling.

I børnehaven er der fokus på øget læring fra den tidlige udviklingsfase ved hjælp af leg, tegninger og andre interaktive øvelser. Vuggestuen leverer god pleje baseret på et miljø med følelser af tryghed, sikkerhed og kærlighed for alle børnene.

Verninge Skole, Børnehave og Vuggestue er dedikeret til at skabe en magisk stemning som er sikker, opfostrende og styrker kreativ udvikling hos børnene. Klasserne giver børnene unikke opportuniteter og redskaber til at fremme deres fysiske, sociale

Aske Andersen a few seconds ago
Verninge Skole, Børnehave og Vuggestue
Langstedvej 1
5690 Tommerup