LærerIntra is a web-based program for handling daily routines for teaching

LærerIntra er et lukket forum, hvor skolens personale og medarbejdere har adgang til vigtige oplysninger og værktøjer. I LærerIntra ligger informationerne kun ét sted – og det er nemt at styre, hvem der har adgang til hvad. Med andre ord fungerer LærerIntra som en slags intranet eller medarbejderportal.

LærerIntra er et forum for samarbejde og udvikling for skolens personale. Desuden er det en hjælp i planlægning og koordinering af undervisningen og de øvrige aktiviteter på skolen.

LærerIntra er netbaseret og derfor altid tilgængelig. LærerIntra hjælper med, at få alle aftaler om arrangementer, reservationer af lokaler og udstyr, vikarplaner, oplysninger om gældende praksis, materialeoversigter, kursustilmeldinger og meget mere samlet ét sted.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

About Vestskolen

Vestskolen – Skolen, som definerer danske børns drømme

På Vestskolen tror vi, at en god uddannelse starter med at skabe et levende og engagerende læringsmiljø. Vi har opnået dette ved at skabe et åbent og katalysatorisk miljø, hvor alle børn har mulighed for at udfolde deres bedste egenskaber.

Vores skole er landsdækkende, og tilbyder en helt særlig stemning. Et sted, hvor der er overskud til at udforske nye aktiviteter og praktiske færdigheder. Vores engagerede lærere har forsigtigt stillet et unikt fokus på at levere kvalitet i undervisningen, så hvert enkelt barn får en timevist og målrettet undervisning.

At gå på Vestskolen sikrer børn en god start på deres uddannelse. Vi har sørget for, at alle børn har adgang til state-of-the-art it-udstyr og klasseværelser konstrueret til at lette samarbejdet og samspillet. Vi er også stolte af vores dedikerede team af forældre. Sammen skaber vi en tryg og kærlighedsfyldt hverdag for alle vores skolebørn.

Vores lærere lægger stor vægt på at fremme børnenes kreative evner ved at tilskynde dem til at tænke ud af boksen og se ting fra andre perspektiver. Vi lægger vægt på innovation, så børnene lærer at arbejde selvstændigt og struktureret. Vi studerer hele elevens eksistens og hjælper dem med at finde deres sande potentiale og nianer ikke kun konkrete emner.

På Vestskolen tror vi, at drømme kan nås med mod og lidenskab; vores fo od godt milj æ stimulerer alle børn til at føle sig betydningsfulde og respekteret, så de kan realisere deres drømme . .

Hvis du ønsker at give dine børn mulighed for succes - kom til Vestskolens - den magiske uddannelsesoplevelse. Kom i dag for en rundvisningfor at opleve det bedste fra dansk læring!

Aske Andersen a few seconds ago
Vestskolen