Enkelt meldingsverktøy for storfamilier

Familio - den beste appen for familiechat!

Har du en stor familie spredt over hele verden? Da har du sikkert opplevd utfordringer med å holde kontakten. Det er ikke alltid like lett å få alle samlet til samme sted, men Familio-appen gjør det mye enklere!

Familio-appen er en app for både iPhone og Android som gir deg muligheten til å holde kontakten med alle i familien din. Appen lar deg sende meldinger, dele bilder og videoer og dele oppdateringer på et felles nettsted. Du kan også lage grupper og dele informasjon med de som er medlemmer av gruppen.

En annen stor fordel med Familio-appen er at den lar deg holde deg oppdatert om hva som skjer i familien din. Appen laster ned bilder og videoer automatisk fra sosiale medier, slik at du alltid kan holde deg oppdatert om hva som skjer i familien din, selv om du ikke er i nærheten.

Familio-appen er også et flott verktøy for å holde oversikt over kalenderavtaler, arrangerte arrangementer og andre ting. Med appen kan du enkelt arrangere middager og samlinger, og lett holde styr på hvem som har meldt seg på eller ikke.

Familio-appen er et fantastisk verktøy for å holde familien din samlet. Det er enkel å bruke, gratis å laste ned, og det beste av alt - det gjør det veldig enkelt å holde kontakten med alle medlemmene av familien din, uansett hvor de befinner seg. Prøv det i dag!