Familietre-deling

Familio lar deg dele slektskapsinformasjon og familiehemmeligheter med familie og venner over hele verden. Appen er tilgjengelig for både iPhone og Android, noe som gjør det enkelt å dele familietrær og holde kontakten med slektninger og venner.

Med Familio kan du enkelt dele slektskapsinformasjon som stamtavler, fødselsdager, navn, adresser, bilder og videoer. Appen har et intuitivt grensesnitt som lar deg sette opp slektskapsdataene dine raskt og enkelt. Du kan til og med invitere andre til å redigere slektskapsdataene dine eller dele dem med familie og venner.

Appen har mange nyttige funksjoner, inkludert automatisk oppdatering av bilder og videoer, muligheten til å legge til flere personer til et slektskap tre, muligheten til å invitere andre medlemmer via e-post eller SMS, muligheten til å se mer informasjon om alle personene på et slektskap tre, muligheten til å legge til flere stamtavler og mange flere.

Familio lar deg dele slektskapsinformasjon og familiehemmeligheter med familie og venner raskt og enkelt. Appen gjør det mulig å dele stamtavler, bilder, videoer, fødselsdager og mer mellom de du er koblet til. Den har et intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt å legge inn data og invitere andre medlemmer. Med Familio kan du nå dele slektskapsinformasjonen din med hele verden.