Familiedeling av notater

Familio er en ny og morsom app for iPhone og Android som hjelper deg å holde oversikt over hele familien din. Familio lar deg opprette personlige notater, organisere familiehendelser, dele bilder, planlegge aktiviteter og mye mer. Den beste delen av denne appen er at du kan dele notatene dine med alle medlemmene i familien.

Du kan begynne å bruke Familio med det samme. Det første du trenger å gjøre er å opprette en profil ved å logge på med e-postadressen din og invitere familiemedlemmer til å bli med. Når de har akseptert invitasjonen, kan du begynne å lage notater og dele dem med familien din.

Med Familio kan du holde deg oppdatert på ting som skjer i familien din. Du kan legge inn individuelle notater som bursdager, ferier, konfirmasjoner eller andre hendelser. Du kan også se alle hendelsene som er planlagt i kalenderen din. I tillegg til dette kan du dele bilder og videoer med andre medlemmer av familien.

Familio er et flott verktøy for å holde oversikt over hele familien din. Appen gjør det mulig for deg å dele personlige notater, organisere hendelser, dele bilder og videoer, planlegge aktiviteter og mye mer. Det er et fantastisk verktøy som vil hjelpe deg å holde familiemedlemmene oppdatert og knyttet til hverandre. Prøv Familio idag!