Familjen Delar Minnen

Familio - den perfekta appen för att dela minnen med familjen!

Familio är en innovativ och användarvänlig app som låter dig dela minnen med hela familjen. Det är utformad för både iPhone och Android, så att alla kan ansluta sig till Familio-gemenskapen.

Familio gör det enkelt att dela bilder, videor och annat innehåll med alla familjemedlemmar. Du kan skapa privata album som endast är tillgängliga för de som du bjuder in, eller göra dem öppna för hela familjen. Appen erbjuder även möjligheten att gilla, kommentera och dela album och innehåll med dina nära och kära.

Du kan skapa privata chattrum för att kommunicera med andra familjemedlemmar och ta del av gemensamma aktiviteter som kommer att hålla er samman. Familio har även ett kalenderverktyg som hjälper dig att planera och hålla koll på olika händelser.

Familio är den perfekta appen för att koppla upp de närmaste medlemmarna i familjen. Varje dag får du nya möjligheter att dela minnen, uppdateringar, aktiviteter och mycket mer – allt i ett säkert online-forum som hjälper dig att bevara familjenära relationer. Ladda ner appen nu och upplev Familio!