Kommunikasjon mellom foreldre

Familio er en helt unik app som hjelper foreldre med å holde seg koblet til familien sin. Appen gir foreldre muligheten til å samhandle med barna sine, holde tritt med deres daglige aktiviteter og planlegge familieaktiviteter. Det beste er at Familio er tilgjengelig for både iPhone og Android-enheter, slik at foreldre kan holde seg koblet uansett hvor de er.

Med Familio kan foreldre opprette et felles familierom der de kan dele informasjon om kalenderen, oppgaver og familieaktiviteter. Appen har også et innebygd verktøy som lar foreldre planlegge og administrere aktiviteter som passer for alle i familien. Appen har flere andre funksjoner som gjør det enkelt for foreldre å holde seg oppdatert på hva som skjer hos barna deres. Det finnes et samarbeidsverktøy som lar foreldre dele informasjon, en huskeliste, en familiekalender og tidslinje, samt et sted å legge inn bilder og videoer av disse øyeblikkene.

Familio er et utmerket verktøy for foreldre å kommunisere og holde seg oppdatert på barna sine, uansett om de er hjemme eller borte. Appen gjør det mulig for foreldrene å planlegge, organisere og administrere familiens aktiviteter fra alle enheter, noe som gjør det enkelt å holde seg oppdatert på hva som skjer hos barna deres. Dette er den perfekte måten for foreldre å holde seg koblet til familien sin selv når de ikke kan være fysisk tilstede.