Forstærk Kommunikationen med Udvidet Familie

Familio er en brugervenlig app til iOS og Android, der gør det muligt for udvidet familier at holde kontakten. Det er nemmere end nogensinde at holde forbindelsen mellem familiemedlemmer, der bor langt væk.

Med Familio kan du oprette et privat netværk for hele familien. Det betyder, at alle medlemmer kan dele billeder, videoer, opdateringer og mere. Du kan også lave gruppechats så I kan planlægge begivenheder sammen, dele minder og meget mere. App'en har endda en speciel “Grandparents Mode”, som giver bedsteforældre mulighed for at følge deres børnebørn i deres daglige liv.

Familio hjælper også med at holde styr på større begivenheder som fester og familieferier. Du kan få besked når en ny begivenhed er planlagt, hvem der deltager og om det kommer til at foregå online eller offline.

App'en er fuld af andre smarte funktioner, såsom mødested-overvågning, som giver dig mulighed for at se hvor dine familiemedlemmer befinder sig. Familio er en let måde at holde forbindelsen til hele familien på.