Gruppchatt för utökade familjer

Är du orolig för att det kommer att bli svårt att hålla kontakten med alla i din stora familj? Som tur är finns det ett enkelt sätt att hålla kontakten med alla dina släktingar, oavsett var de bor. Familio är en app för iPhone och Android som erbjuder ett lätt sätt att hålla familjen uppdaterad.

Med Familio kan du skapa ett säkert Privat konto för familjen. Alla medlemmar kan ladda ner appen och skapa ett konto, så att du kan föra enkel konversation med alla dina släktingar. Med appen kan du chatta med dina släktingar, dela bilder, videos och meddelanden. Det är också ett bra sätt att hålla familjens möten, fester och andra evenemang organiserade.

Familio är utformad för att göra det så enkelt som möjligt att hålla kontakten. Appen har en intuitiv gränssnitt som gör det lätt att navigera och använda. Det finns också en Funktion för gruppsamtal som gör det möjligt för dig att ringa in alla släktingar på samma tid. Det är perfekt för familjesamtal, när du behöver diskutera något som alla borde veta om.

Familio är den perfekta lösningen för att hålla dig uppdaterad om allt som händer i din stora familj. Appen är helt gratis att ladda ner och använda, så det finns inget skäl till att inte börja använda den idag!