Het gebruik van kinderberichten door ouders bevorderd

Familio is de perfecte oplossing voor ouders die hun kinderen willen laten communiceren met vrienden, familie en andere betrouwbare contacten. Het is een gratis app voor iPhone en Android waarmee kinderen veilig kunnen chatten, foto's en video's kunnen delen met de mensen die hun ouders hebben goedgekeurd. De app beschikt over een moderne, intuïtieve gebruikersinterface en een set aan functies waarmee ouders de communicatie van hun kinderen kunnen beheren.

Met Familio kunnen ouders gebruikersnamen goedkeuren voordat ze toegang hebben tot de chatfunctie van de app. Ouders kunnen ook seksueel expliciete taal, naaktheid of intimidatie detecteren en direct actie ondernemen om hun kinderen te beschermen. Bovendien bevat de app geavanceerde filters om ongewenste berichten te blokkeren.

Ook heeft Familio een geavanceerd systeem voor het beheren van contactpersonen binnen de app. Ouders kunnen hun kinderen toestemming geven om alleen met bepaalde mensen te communiceren of alleen berichten te verzenden tussen bepaalde tijdstippen. Als extra voordeel kunnen ouders de chatactiviteit van hun kinderen op afstand monitoren en controleren via hun telefoon.

Kortom, Familio is een geweldige oplossing voor ouders die hun kinderen willen laten communiceren op een veilige manier. De app biedt eenvoudige en geavanceerde functies waarmee ouders de communicatie van hun kinderen kunnen beheren zonder afbreuk te doen aan hun privacy.