Hoe familieberichtgeving ouders helpt

"Met Familio, de nieuwe familie messenger-app voor iPhone en Android, krijgen ouders alle informatie over hun kinderen in één oogopslag. De app zorgt ervoor dat ouders met elkaar in contact blijven, waar ze ook zijn.

Met Familio kunnen ouders hun kinderen op afstand in de gaten houden. Ze kunnen een eigen, beveiligde chatroom voor hun gezin maken waarmee ze makkelijk berichten kunnen uitwisselen. Ouders kunnen hun kinderen ook op de hoogte houden van hun activiteiten en een gedeelde agenda bijhouden.

Familio maakt het ook gemakkelijk om video-appjes te maken, afbeeldingen te delen en verhalen te vertellen door middel van tekst en foto's. Ouders kunnen ook hun locatie delen met andere leden van de familie om te zien waar iedereen is.

Familio is eenvoudig te gebruiken en beveiligd, dus ouders hoeven zich geen zorgen te maken over privacy. Het is echt een handig hulpmiddel voor gezinnen die ver uit elkaar wonen! De app maakt het gemakkelijk om met elkaar verbonden te blijven, zelfs als je kilometers uit elkaar bent."