ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Ådalens Privatskole

Ishøj er et sted, som rigtig mange mennesker kender, og i hjertet af Ishøj ligger den berømte Ådalens Privatskole. Denne skole har været et hjem for uddannelse for hundredvis af år, og denne unikke beliggenhed gør den til et yndet mål for både lokale og udenlandske studerende. Ådalens Privatskole byder på en kultur, der fokuserer på akadeimsk succes, kreativitet og social integration.

Skolen har en række spændende aktiviteter og kurser til rådighed for eleverne. Herunder er der de traditionelle årlige sportsdage, der er fyldt med mange sjove aktiviteter, der skaber en dynamisk skoleatmosfære. Derudover er der de mange kreative klasser, der omfatter teater- og musiklektioner. Dette skaber et miljø, hvor eleverne kan udfolde deres naturlige kreative talenter og opdage nye interesser.

På Ådalens Privatskole er lærerne fokuserede på at gøre de bedste af deres uddannelsesmuligheder. Lærerne har en dyb passion for at undervise og støtte deres elever, og dette giver den trygge stemning i klasselokalet og sikrer et højt niveau af akademis ekspertise hele vejen igennem. Skolen tilbyder også en stor bredde af efterskoleprogrammer, der omfatter alt fra teknologi- og designkurser til humaniora-baserede lektioner. Derudover er der en lang række ekstraaktiviteter, som fritidsarrangementer og ekskursioner.

Ådalens Privatskole binder flere forskellige elementer sammen til et samlet akademisk miljø - et miljø, der er designet til at bringe det bedste hos eleverne i forskellige discipliner frem. Her er muligheden for at udvikle både det akademiske selvbillede og personligheden med stræben mod en lys fremtid. Så kom selv til Skovvej 15 - 19, 2635 Ishøj i DK for at opleve denne unikke mulighed selv! Tag det første skridt mod succes nu!

Aske Andersen a few seconds ago
Ådalens Privatskole
Skovvej 15 - 19
2635 Ishøj

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Ådalens Privatskole

Read a bit more about Ådalens Privatskole.