LærerIntra is a web-based program for handling daily routines for teaching

LærerIntra er et lukket forum, hvor skolens personale og medarbejdere har adgang til vigtige oplysninger og værktøjer. I LærerIntra ligger informationerne kun ét sted – og det er nemt at styre, hvem der har adgang til hvad. Med andre ord fungerer LærerIntra som en slags intranet eller medarbejderportal.

LærerIntra er et forum for samarbejde og udvikling for skolens personale. Desuden er det en hjælp i planlægning og koordinering af undervisningen og de øvrige aktiviteter på skolen.

LærerIntra er netbaseret og derfor altid tilgængelig. LærerIntra hjælper med, at få alle aftaler om arrangementer, reservationer af lokaler og udstyr, vikarplaner, oplysninger om gældende praksis, materialeoversigter, kursustilmeldinger og meget mere samlet ét sted.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

About Ådalens Privatskole

Ishøj er et sted, som rigtig mange mennesker kender, og i hjertet af Ishøj ligger den berømte Ådalens Privatskole. Denne skole har været et hjem for uddannelse for hundredvis af år, og denne unikke beliggenhed gør den til et yndet mål for både lokale og udenlandske studerende. Ådalens Privatskole byder på en kultur, der fokuserer på akadeimsk succes, kreativitet og social integration.

Skolen har en række spændende aktiviteter og kurser til rådighed for eleverne. Herunder er der de traditionelle årlige sportsdage, der er fyldt med mange sjove aktiviteter, der skaber en dynamisk skoleatmosfære. Derudover er der de mange kreative klasser, der omfatter teater- og musiklektioner. Dette skaber et miljø, hvor eleverne kan udfolde deres naturlige kreative talenter og opdage nye interesser.

På Ådalens Privatskole er lærerne fokuserede på at gøre de bedste af deres uddannelsesmuligheder. Lærerne har en dyb passion for at undervise og støtte deres elever, og dette giver den trygge stemning i klasselokalet og sikrer et højt niveau af akademis ekspertise hele vejen igennem. Skolen tilbyder også en stor bredde af efterskoleprogrammer, der omfatter alt fra teknologi- og designkurser til humaniora-baserede lektioner. Derudover er der en lang række ekstraaktiviteter, som fritidsarrangementer og ekskursioner.

Ådalens Privatskole binder flere forskellige elementer sammen til et samlet akademisk miljø - et miljø, der er designet til at bringe det bedste hos eleverne i forskellige discipliner frem. Her er muligheden for at udvikle både det akademiske selvbillede og personligheden med stræben mod en lys fremtid. Så kom selv til Skovvej 15 - 19, 2635 Ishøj i DK for at opleve denne unikke mulighed selv! Tag det første skridt mod succes nu!

Aske Andersen a few seconds ago
Ådalens Privatskole
Skovvej 15 - 19
2635 Ishøj