ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Ådalskolen i Ringsted

"I det skandinaviske land DK står Ådalskolen i Ringsted som et monument for kvalitet og professionalisme. Beliggende på Eriksvej 4, i det idylliske byområde Ringsted, har skolen længe bevist en høj standard af uddannelse og et solidt fundament for læring.

Ådalskolen tilbyder en bred vifte af kurser og programmer, der omfatter både al almindelig gymnasial uddannelse og specialiseret voksenuddannelse. Skolens studerende har adgang til avanceret teknologi, herunder virtuelle klasseværelser, der gør det muligt for dem at få den bedste uddannelse, mens de evner at balancere social interaktion med selvstændigt studie. Det kvalitetssikrede miljø giver eleverne mulighed for at interagere med professionelle lærere og få hjælp når de har brug for det.

Faciliteterne og undervisningen på Ådalskolen er konsistent optimeret til at møde studenternes behov. Skolen tilbyder de seneste teknologier, der hjælper eleverne med at få den bedste uddannelse, herunder grønne miljøvenlige energikilder, der sikrer et bæredygtigt miljø. Og desuden arbejder skolen fortsat på at implementere et stort udvalg af programmer for elever fra alle aldersgrupper, fra førskolebarn til universitetsstuderende.

Ådalskolen er også dedikeret til at give sine studerende en innovativ og dynamisk læringsmiljø igennem deltagelse i lokale og internationale arrangementer og sportsligaer. Disse fantastiske begivenheder tillader eleverne at opleve indblik i danske kultur og samfund. Blandt andet arrangerer skolen årlige konkurrencer som Danmarksmester i Computerspil, der tiltrækker topkvalificerede talebehandlere fra hele verden.

Ådalskolen i Ringsted har altid været sine studerendes fortroende partner. Skolens uddannelsesprogrammer styrker ikke kun studenternes faglige dygtigheder, men deres sociale færdigheder gennem stor deltagelse i forskellige aktiviteter blandt andet sport, musik og teaterforestillinger. Derudover tilbyder skolen en unik mentoring-program, der hjælper sine studerende med praktisk vejledning og motivation når de har brug for det.

Alle disse elementer hviler byggestenene til et skolemiljø der er robust og engagerende hos Ådalskolen Ringsted. I centrum står studenternes læringssucces som Ådalskolens vigtigste mål. Så kom og deltag i den innovative læringsrejse på Ådalskolen Ringsted - oplev alle dens fantastiske faciliteter og få den bedste edukation! "

Aske Andersen a few seconds ago
Ådalskolen i Ringsted
Eriksvej 4
4100 Ringsted

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Ådalskolen i Ringsted

Read a bit more about Ådalskolen i Ringsted.