ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Borris Skole

Borris Skole er et smukt skolevæsen som har rødder helt tilbage til en lille landsby dannet i det nordøstlige Skjern. Det har gennemgået fremragende udvikling, og i dag står det som et af de mest progressive og innovative skolevæsen, der findes. Borris Skole blev grundlagt i 1969 og er i dag hjemsted for ca. 800 elever fra hele lokalsamfundet.

Skolens læringsprogrammer har de sidste mange år tilskyndet alle til at have en global og inkluderende social bevidsthed. Denne progressivitet ses gennem deres dedikation til at invitere kulturforskere, lokale eksperter, ledere, forfattere og andre på besøg for at dele deres wisdoms. Borris Skole forsøger desuden at give sine studerende en bred vifte af lektioner ved at skabe eksplicitte linjer mellem fag som filosofi, politik, historie og naturvidenskab - ikke kun i klasseværelserne, men også udenfor dem.

Derudover er Borris Skole et sted med mange muligheder. Fra sportsfaciliteter til forskellige kunstprojekter, mentoring programmer; det havde alt hvad du skal bruge for at udvikle ungdomsgenerationen væk fra den aggressive etikette for dens forhastede livsstil. Talentfulde studerende får en platform til at spejle procescirklen af deres personlige udvikling og udforske egne interesser. Et stort område med grønne områder ligger bag skolen og inviterer eleverne til at bevæge sig mod naturens larm og samle energi til mindre stressende sessioner.

Borris Skole er godkendt af det offentlige samfund og har hyppige evalueringer og satisfaction surveys. Felleskredsen på skolen er fast overbevist om den ekstraordinære udmatning af engagement, motivation og respekt blandt dets ansatte. Den positive kultur kommer igennem alle tre skole-niveauer: grundskole, videregående skole og kurser for voksne studerende.

Som et hub for innovation forsøger Borris Skole ofte at opmuntre sin fællesskab med specialiserede interessegrupper, arrangementer og konferencer relateret til læring, teknologi og miljø. Dette hjælper både nuværende og tidligere studerende til at hold jordforbindelsen igennem samarbejde med forskere, virksomheder og foreninger fra hele verden. Kort sagt inspirerer sådanne inventiver dem til at blive bedre involveret i lokalbefolkningen og vise handlekraft mellem forskellige generationer.

Alt i alt repræsenterer Borris Skole den bedste måde at give unge med kompetente ressourcer for at hjælpe dem med at blive passionerede ledere, åbenhjertede studerende og innovative tænkere i fremtiden. Gennem dens progressive tanker om investering i nutiden søster fremtiden et sted med muligheder som aldrig tidligere set før: et sted med innovationen bag hvert trin taget mod et bedre fremtidig skoleliv. Tag initiativ tilAt starte et økologisk projekt på Borris Skole!

Aske Andersen a few seconds ago
Borris Skole
Skolevænget 31
6900
Skjern

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Borris Skole

Read a bit more about Borris Skole.