At Efterskolen Flyvesandet we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Efterskolen Flyvesandet

Efterskolen Flyvesandet er et udmerket sted at lære, vokse og opleve det bedste, livet har at tilbyde. Beliggende på Flyvesandsvej 27 i Otterup, er skolen en af landets mest prestigefyldte uddannelsesmæssige institutioner.

Vores mission er at støtte elevernes trivsel, faglige udvikling og personlige interesser. Her oplever eleverne en indlevelsesrig læringsproces i et inspirationsrigt miljø, der fremmer personlig udvikling og social kontakt. Vi har udviklet et bredt engagerende curriculum, der fremmer aktiv læring og fremmer fastholdelse gennem et dynamisk program.

Studerende er engageret begge akademisk og socialt. Den nysgerrige ånd af Efterskolen Flyvesandet styrker alle former for erhvervserfaring, der hjælper med at forberede de studerende på deres fremtidige karriere.

Vi har et bredt udvalg af programmer på tværs af de fleste fag for unge mellem 15 og 19 år. Uanset om det er NSF, folkeskole eller gymnasiet, undervisning af høj kvalitet tilskyndes. Vi bruger informations- og kommunikationsteknologi til at støtte elevernes læring og tilbyder mange ekskursioner og studierejser, der hjælper med at styrke udviklingen af akademiske færdigheder og styrke indsigten i globale emner.

Udover det faglige program tilbyder Efterskolen Flyvesandet et omfattende makedprogram, der herunder sportsaktiviteter såsom fodbold, volleyball og ishockey for at nævne nogle få. Vi har et moderniseret libraliseret bibliotech med alle nødvendige undervisningsmaterialer anerkendt som en af de bedste ressourcecentre i landet. Eleverne genbruger foreninger som Folkeskolens Amnesty International Club til samarbejde om sager som menneskerettigheder med andre skoler.

Vi giver professionalitet at de studerende og det omkringliggende miljø med hensyn til skolens muligheder, mitigation af risici og økonomisk bistand. Fokus på sikkerhed og miljøbeskyttelse er kerneværdierne hos Efterskolen Flyvesandet og vi garanterer, at enhver elev får den bedste indsigt i den professionelle omverden.

Ved Efterskolen Flyvesandet bestræber vi os på at give vores studerende mulighed for en fyldig udholder inklusive musik-underholdning, performancesamlinger og programmer for teenagere såsom teenageuniversitetet, der introducerer dem til akademiske forpligtelser i deres karriere. Et hjemmehus giver husleje til internationale studerende, som bor hos os i fuld tid gennem hele skoleåret.

Fra det akademiske miljø til sportslighed, sproglig indsigt og social interaktion har Efterskolen Flyvesandet alt det man skal lede efter for at styrke sin kvalificerede lønforhandling. Faktiske muligheder begivenheder ligeglad akademiske baggrund tager deltagelse på en overraskende udadvendt bekymringen. Kom i dag og oplev styrken i funderet læringsmiljø og udforsk de forskellige programpakker for at finde den perfekte skolegang!

Aske Andersen a few seconds ago
Efterskolen Flyvesandet
Flyvesandsvej 27
5450 Otterup

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Efterskolen Flyvesandet

Read a bit more about Efterskolen Flyvesandet.