ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Efterskolen Flyvesandet

Efterskolen Flyvesandet er et udmerket sted at lære, vokse og opleve det bedste, livet har at tilbyde. Beliggende på Flyvesandsvej 27 i Otterup, er skolen en af landets mest prestigefyldte uddannelsesmæssige institutioner.

Vores mission er at støtte elevernes trivsel, faglige udvikling og personlige interesser. Her oplever eleverne en indlevelsesrig læringsproces i et inspirationsrigt miljø, der fremmer personlig udvikling og social kontakt. Vi har udviklet et bredt engagerende curriculum, der fremmer aktiv læring og fremmer fastholdelse gennem et dynamisk program.

Studerende er engageret begge akademisk og socialt. Den nysgerrige ånd af Efterskolen Flyvesandet styrker alle former for erhvervserfaring, der hjælper med at forberede de studerende på deres fremtidige karriere.

Vi har et bredt udvalg af programmer på tværs af de fleste fag for unge mellem 15 og 19 år. Uanset om det er NSF, folkeskole eller gymnasiet, undervisning af høj kvalitet tilskyndes. Vi bruger informations- og kommunikationsteknologi til at støtte elevernes læring og tilbyder mange ekskursioner og studierejser, der hjælper med at styrke udviklingen af akademiske færdigheder og styrke indsigten i globale emner.

Udover det faglige program tilbyder Efterskolen Flyvesandet et omfattende makedprogram, der herunder sportsaktiviteter såsom fodbold, volleyball og ishockey for at nævne nogle få. Vi har et moderniseret libraliseret bibliotech med alle nødvendige undervisningsmaterialer anerkendt som en af de bedste ressourcecentre i landet. Eleverne genbruger foreninger som Folkeskolens Amnesty International Club til samarbejde om sager som menneskerettigheder med andre skoler.

Vi giver professionalitet at de studerende og det omkringliggende miljø med hensyn til skolens muligheder, mitigation af risici og økonomisk bistand. Fokus på sikkerhed og miljøbeskyttelse er kerneværdierne hos Efterskolen Flyvesandet og vi garanterer, at enhver elev får den bedste indsigt i den professionelle omverden.

Ved Efterskolen Flyvesandet bestræber vi os på at give vores studerende mulighed for en fyldig udholder inklusive musik-underholdning, performancesamlinger og programmer for teenagere såsom teenageuniversitetet, der introducerer dem til akademiske forpligtelser i deres karriere. Et hjemmehus giver husleje til internationale studerende, som bor hos os i fuld tid gennem hele skoleåret.

Fra det akademiske miljø til sportslighed, sproglig indsigt og social interaktion har Efterskolen Flyvesandet alt det man skal lede efter for at styrke sin kvalificerede lønforhandling. Faktiske muligheder begivenheder ligeglad akademiske baggrund tager deltagelse på en overraskende udadvendt bekymringen. Kom i dag og oplev styrken i funderet læringsmiljø og udforsk de forskellige programpakker for at finde den perfekte skolegang!

Aske Andersen a few seconds ago
Efterskolen Flyvesandet
Flyvesandsvej 27
5450 Otterup

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Efterskolen Flyvesandet

Read a bit more about Efterskolen Flyvesandet.