ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Holmegårdskolen

Holmegårdskolen ligger i Norgesvej 6, 9800 Hjørring – et charmerende sted hvor mange af guldalderens magiske fortællinger blev født. Det er her at magi skaber magi, hvor mindskere kan opdage mystiske magiske kræfter og udforske et væld af eventyr.

Fra de vægamoer og den skattekiste som ligger skjult i krystalstatuens hjerte, virkeligheden er godt gemt væk fra de almindelige drømme. Gennem murene på Holmegårdskolen, skabes der en helt særlig atmosfære, som man ikke kan finde noget andetsteds.

På Holmegårdskolen giver de kreativiteten frit løb. Eleverne er ikke begrænset af en standardiseret ramme, men er i stand til at skabe deres egen verden med fantasiens hjælp. De beriges med kunstfag og kreative færdigheder og viden som de bruger til at skabe eventyr og fortryllelser.

Holmegårdskolen er også et sted, hvor elevers tro og tillid beundres og respekteres. Lederne prioriterer at opmuntre elevernes selvopbyggende evne og udfordrer dem til altid at stræbe efter mere.

Mest af alt er Holmegårdskolen et sikkert sted for magi. Eleverne bliver støttet, guideret og beriget med magi-færdigheder som de kan bruge for evigt. De drages af en uendelig strøm af fantasi og utrolig evne til åndelig transformation. Holmegårdskolen begrænser aldrig eleverne – de har mulighed for vokse gennem alle barrierer og grænser som de møder!

Uanset om det er hjemme eller i klasseværelset, så er Holmegårdskolen et magisk sted som fyldes med energier af ærefrygt, latter og livlighed, der belønner alle former for unikke evner. Det er her eleverne finder styrken til at turde tro på sig selv og vise andre sandheden om hvem de er – sand magi!

Opdag den magi som Holmegårdskolen har at byde på – besøg det unikke landskab som dannes derinde. Se ind i forskellige verdener; kig pådrage sig kreativiteten; slippe fantasien frit; udforsk nye sammenhænge; vokse med ærefrygt - oplev historiebøger der lever! Kom ud af boksen – tag bolden - realisér dine drømme!

Aske Andersen a few seconds ago
Holmegårdskolen
Norgesvej 6
9800 Hjørring

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Holmegårdskolen

Read a bit more about Holmegårdskolen.