LærerIntra is a web-based program for handling daily routines for teaching

LærerIntra er et lukket forum, hvor skolens personale og medarbejdere har adgang til vigtige oplysninger og værktøjer. I LærerIntra ligger informationerne kun ét sted – og det er nemt at styre, hvem der har adgang til hvad. Med andre ord fungerer LærerIntra som en slags intranet eller medarbejderportal.

LærerIntra er et forum for samarbejde og udvikling for skolens personale. Desuden er det en hjælp i planlægning og koordinering af undervisningen og de øvrige aktiviteter på skolen.

LærerIntra er netbaseret og derfor altid tilgængelig. LærerIntra hjælper med, at få alle aftaler om arrangementer, reservationer af lokaler og udstyr, vikarplaner, oplysninger om gældende praksis, materialeoversigter, kursustilmeldinger og meget mere samlet ét sted.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

About Holmegårdskolen

Holmegårdskolen ligger i Norgesvej 6, 9800 Hjørring – et charmerende sted hvor mange af guldalderens magiske fortællinger blev født. Det er her at magi skaber magi, hvor mindskere kan opdage mystiske magiske kræfter og udforske et væld af eventyr.

Fra de vægamoer og den skattekiste som ligger skjult i krystalstatuens hjerte, virkeligheden er godt gemt væk fra de almindelige drømme. Gennem murene på Holmegårdskolen, skabes der en helt særlig atmosfære, som man ikke kan finde noget andetsteds.

På Holmegårdskolen giver de kreativiteten frit løb. Eleverne er ikke begrænset af en standardiseret ramme, men er i stand til at skabe deres egen verden med fantasiens hjælp. De beriges med kunstfag og kreative færdigheder og viden som de bruger til at skabe eventyr og fortryllelser.

Holmegårdskolen er også et sted, hvor elevers tro og tillid beundres og respekteres. Lederne prioriterer at opmuntre elevernes selvopbyggende evne og udfordrer dem til altid at stræbe efter mere.

Mest af alt er Holmegårdskolen et sikkert sted for magi. Eleverne bliver støttet, guideret og beriget med magi-færdigheder som de kan bruge for evigt. De drages af en uendelig strøm af fantasi og utrolig evne til åndelig transformation. Holmegårdskolen begrænser aldrig eleverne – de har mulighed for vokse gennem alle barrierer og grænser som de møder!

Uanset om det er hjemme eller i klasseværelset, så er Holmegårdskolen et magisk sted som fyldes med energier af ærefrygt, latter og livlighed, der belønner alle former for unikke evner. Det er her eleverne finder styrken til at turde tro på sig selv og vise andre sandheden om hvem de er – sand magi!

Opdag den magi som Holmegårdskolen har at byde på – besøg det unikke landskab som dannes derinde. Se ind i forskellige verdener; kig pådrage sig kreativiteten; slippe fantasien frit; udforsk nye sammenhænge; vokse med ærefrygt - oplev historiebøger der lever! Kom ud af boksen – tag bolden - realisér dine drømme!

Aske Andersen a few seconds ago
Holmegårdskolen
Norgesvej 6
9800 Hjørring