Your playground information

Legeplads Fredensgade ligger smukt placeret midt i Odense og er det perfekte sted at bringe alle børnene på et sjovt og spændende eventyr. Denne moderne legeplads har det hele og byder på alverdens forlystelser for børn i alle aldre.

Der er ikke mange steder, hvor man kan nyde en dag fyldt med sjov, fantasi og kreativitet som på Legeplads Fredensgade. Her er alt fra det helt store dansetårn, hvor børnene kan hiupe rundt, til skaterparken med kæmpe halfpipe for de mere modige. Der er et stort område med legeredskaber, som børnene selv kan udforske og lege i deres egen private eventyrverden. Et andet populært område er sandkassen, som er perfekt til at lave fantastiske landskaber eller byer. Der er også et område med en masse sjove springgynger, som børnene kan hoppe afsted i.

Udover alle de sjove aktiviteter indendørs på Legeplads Fredensgade, har de også en stor udendørs plads med en græsplæne, hvor børnene kan grille mad eller boldspille. Der er endda et område med vandhuller, hvor børnene kan grave efter skatte og udforske.

Legeplads Fredensgade tilbyder desuden gratis kreative workshops for børn, såsom malekurser, teater- og musikworkshops. Dette er en glimrende måde at udvikle børns motoriske og kognitive færdigheder samt give dem muligheden for at lære gennem leg og kreativitet.

Legeplads Fredensgade sikrer, at du og børnene får en uforglemmelig dag fuld af leg og sjov og du vil helt sikkert gå derfra med et smil! Tag familien med på eventyr til Legeplads Fredensgade - der venter masser af sjove oplevelser!

Silas B. Johansen a few seconds ago
Legeplads Fredensgade
Fredensgade 40
5000 Odense
Denmark
Photo of Legeplads Fredensgade
Nina Andreasen
a few seconds ago
Does something on this page look wrong or out-of-date? Let us know.